Alphen aan den Rijn – Verdachten van diefstal in parfumeriezaak aangehouden

Dankzij een oplettende getuige werden donderdagmiddag 19 september op de Gaslaan twee mannen van 26 en 32 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenken van winkeldiefstal.

De getuige zag dat de mannen zich verdacht en gehaast gedroegen in het centrum. In de broekspijp van één van hen waren duidelijk doosjes zichtbaar. De getuige is achter de mannen aan gefietst en sprak later toezichthouders van de gemeente aan. Toen de toezichthouders de mannen aanspraken, hoorden en zagen zij dat één van hen iets weggooide onder een auto. Dit bleken twee dure parfums te zijn. De mannen werden overgedragen aan de politie en meegenomen naar het bureau. Daar werden in de broekspijpen van één van hen nog twee flessen parfums gevonden. De waarde van de vier flessen was 360 euro. De flessen waren gestolen in een parfumerie aan de Van Mandersloostraat.

Diefstal/Heling

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.