Alphen aan den Rijn – Goed verloop evenementen

Politie Alphen aan den Rijn kijkt tevreden terug op de afgelopen feestdagen in de gemeente. In de periode vanaf de Oldtimerdag op zaterdag jl. tot en met de afsluitende feesten op het Rijnplein en Julianastraat op woensdagavond, hebben zich geen noemenswaardige incidenten voorgedaan.

Teamchef John Nieumeijer: “Er waren slechts enkele aanhoudingen in verband met de verstoring van de openbare orde en andere APV overtredingen. Veelal waren deze gerelateerd aan overmatig alcoholgebruik.” Ook dit jaar bewijst dat een goede voorbereiding van evenementen met partners vooraf en een goede samenwerking met de diverse organisaties een geslaagde evenementenweek opleveren.

Dit jaar is er zowel tijdens de Oldtimerdag als de Jaarmarkt extra personeel in burger ingezet om zakkenrollers te spotten en eventueel aan te houden. Dit lijkt succesvol te zijn geweest. Ondanks dat er geen verdachten werden aangehouden waren er op donderdagmiddag ook geen aangiften binnengekomen van bezoekers die gerold waren. Tegenhouden en voorkomen is in deze ook een strategie.

Organisatie

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.