Alphen aan den Rijn – Drie meisjes voor winkeldiefstal aangehouden

Een beveiliger van de V&D aan de Van Boetzelaerstraat heeft woensdag 18 september om 13.40 uur twee meisjes van 14 jaar uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarige uit Bodegraven aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

De beveiliger had gezien dat de meisjes in één paskamer waren gegaan met kleding. Na ongeveer twintig minuten verlieten ze het pashokje en hingen minder kleding terug dan ze meegenomen hadden. De meisjes verlieten daarna het warenhuis. De beveiliger heeft de meisjes buiten aangehouden. De meisjes hadden voor 264 euro kleding en sieraden onder hun kleding, in hun jas en in hun tas verstopt. De meisjes hebben een winkelverbod gekregen.

Diefstal/Heling

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.