Alphen aan den Rijn – Getuige meldt verdachte situatie

Doordat een getuige de politie belde, konden agenten op dinsdag 10 september op de Thorbeckestraat een 23-jarige Alphenaar aanhouden. De getuige zag rond 16.15 uur dat een man op de Eksterstraat zich verdacht ophield bij fietsen.

De man had een mes en pleegde waarschijnlijk vernielingen of probeerde een fiets te stelen. De politie had van de getuige ook een signalement gekregen en heeft in de omgeving gezocht naar de man. Op de Thorbeckestraat werd hij aangetroffen. Een tweede getuige meldde zich waarna bleek dat het om baldadigheid ging. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

1-1-2, daar pak je ook daders mee

Als u getuige bent van inbraak, vernieling, vandalisme of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.

Overlast/Vandalisme

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.