Alphen aan den Rijn – Aanhouding voor heling fiets

De politie heeft zaterdag 7 september een 23-jarige man uit Alphen aan den Rijn, een bekende van de politie, aangehouden wegens heling van een fiets.

Agenten zagen de man fietsen op het Marsdiep en hebben hem staande gehouden voor een controle omdat het rijwiel kenmerken van diefstal vertoonde. De fiets bleek inderdaad sinds juli 2010 als gestolen geregistreerd te staan.

Politie pakt ook helers aan

De politie pakt ook kopers aan die goederen voor te weinig geld aanschaffen van bijvoorbeeld personen op straat of vage bekenden. Iemand die voor te weinig geld een telefoon of fiets koopt zonder bijvoorbeeld een bon mag ervan uitgaan dat de herkomst van de telefoon twijfelachtig is. De politie waarschuwt hiervoor en wijst erop dat ook helers worden aangehouden.

Diefstal/Heling

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.