Leiden – Op heterdaad

Politieagenten hielden zaterdag 7 september om 01.20 uur een 35-jarige verdachte uit Alphen aan den Rijn aan die op heterdaad werd betrapt toen hij een studentencomplex aan de Oude Vest binnendrong.

De man doorzocht twee kamers. Bewoners betrapten de man en spraken hem aan. Hij dreigde vervolgens met een lege fles en probeerde zo zijn vlucht te vergemakkelijken. Hij kon door snel ter plaatse gekomen agenten worden overmeesterd. De man bedreigde en beledigde daarbij ook het politiepersoneel.

Verdachte situatie, bel de politie

De politie vraagt bewoners bij verdachte situaties de politie te bellen. Als er bijvoorbeeld een onbekend persoon grote interesse heeft in geparkeerde auto’s of zich verdacht ophoudt in brandgangen en steegjes, dan kunnen bewoners bellen naar 1-1-2. Het noteren van het signalement en eventueel een kenteken kan de politie verder helpen in het onderzoek.

Inbraak

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.