Daders overlopen door bewoner

Een 32-jarige bewoner van een woning aan de Kievitstraat heeft donderdag 29 augustus twee onbekende mannen op heterdaad betrapt, die even daarvoor in zijn woning hadden ingebroken.

De bewoner kwam rond 21.45 uur op het geluid af van een raam dat verbroken werd op de eerste etage van zijn woning. Daar stond hij oog in oog met een voor hem onbekende man die net door het raam naar binnen wilde stappen. In deze kamer lag de 14-maanden oude baby te slapen. De onbekende man vluchtte via het dak van de aanbouw en de garage weg. Een handlanger die op de uitkijk stond op de oprit van de woning ging er ook vandoor. De bewoner is nog achter de weg vluchtende mannen aangegaan,l maar moest zijn poging staken. Er is niets weg. De politie onderzoekt de inbraak en is op zoek naar getuigen.
signalement

Beide daders zijn donker getint en droegen basball truien met capuchon. De man die de woning binnendrong, heeft een smal postuur, is 1.75m lang en 16-20 jaar oud.
Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de politie Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00