Alphen aan den Rijn – Poging straatroof, politie zoekt getuigen

Twee nog onbekende mannen probeerden vrijdag 23 augustus twee 18-jarige jongens te beroven. Doordat enkele sportvissers te hulp schoten, bleef het bij een poging.

De twee jongens uit Alphen aan den Rijn en Woubrugge werden in het Bospark door twee mannen belaagd die hen beetpakten en wilden beroven van hun persoonlijke spullen. Doordat beide slachtoffers direct om hulp riepen en enkele vissers daarop verbaal reageerden, lieten de twee daders de slachtoffers los en renden weg. De politie stelt een onderzoek in en zoekt daarbij getuigen.

Signalement

Het signalement van de twee mannen is als volgt: Noord Afrikaans uiterlijk met donkere kleding. Eén van de twee droeg een witte trui met daaroverheen een bodywarmer. De twee liepen na de poging tot beroving weg in de richting van de Esstraat.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Getuigenoproep

Overval

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.