Alphen aan den Rijn – Diefstal uit woning, politie zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar een diefstal uit woning in de Roerdompstraat in Alphen aan den Rijn en is op zoek naar getuigen.

Nog onbekende mannen bezochten donderdag 22 augustus op klaarlichte dag een woning op de 2e etage in de Roerdompstraat. Toen de bewoner rond 14.45 uur thuiskwam bleek dat er diverse goederen waren weggenomen. De diefstal is in de vier uur voorafgaand aan de thuiskomst van de bewoner gepleegd. Onbekend is nog hoe men de woning binnen is gekomen. Een getuige heeft eerder die dag twee verdachte mannen in de straat gezien. De agenten die de zaak onderzoeken zijn nog op zoek naar andere getuigen die mogelijk iets hebben gezien.

Signalement

Dader 1: man, donkergetint, fors postuur, ongeveer 1.80m lang, 30-35 jaar oud, kalend bovenop met donkere haarrand rondom en gekleed in donkere broek en paars overhemd.

Dader 2: man, licht getinte huidskleur,  tenger postuur. 1.75 m lang, 25-30 jaar oud, zwart krullend haar en gekleed in een zwarte jas.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de poltie van Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Diefstal/Heling

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.