Goede leerlingen Groene Hart Lyceum in het zonnetje zetten

Het Lyceum wil de leerlingen die geslaagd zijn met gemiddeld minimaal een 8 een certificaat ‘cum laude’ aanbieden. Om eens af te komen van de negatieve publiciteit over de zesjescultuur en om goede leerlingen in het zonnetje te zetten, is besloten om op het Lyceum alle leerlingen die op deze manier slagen het certificaat ‘cum laude’ uit te reiken.

Op het certificaat wordt aangegeven dat deze eindexamenkandidaat het diploma op het Groene Hart Lyceum behaald heeft met gemiddeld een 8 of hoger en niet lager scoort dan een 7 voor alle vakken. Tijdens de diploma-uitreiking worden de cum laude-leerlingen naar voren geroepen en krijgen het certificaat uitgereikt voordat de geslaagden hun diploma krijgen. Zo worden ze echt even in het zonnetje gezet! De uitreiking van de diploma’s van het vwo is op donderdag 4 juli en voor havo op  vrijdag 5 juli.

Met lof geslaagd

Op het gymnasium zijn Paula Felix, Iris Kapeijn, Marente Beukers en Wessel van Woerden, de laatste zelfs met enkele tienen, degenen die met lof zijn geslaagd. Op het atheneum zijn dit Femke Bosscha en Thorben Kwakkenbos. Op de havo krijgen Koen Cornelissen en Christiaan Rijk een cum laude-certificaat.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.