Gilde Alphen/VVV en OSO werken samen

Gilde Alphen Promotie/VVV en OSO (Overleg Samenwerkende Ouderenbonden) gaan in de toekomst samenwerken. Beide organisaties vinden dat zij elkaar kunnen aanvullen in het aanbod van diverse activiteiten en arrangementen.

Start van de samenwerking is een lezing van de bekende lokale historicus Henk Jan Habermehl. Op zijn bekende en onderhoudende wijze laat hij belangstellenden kennismaken met de geschiedenis van het polderlandschap en de positie van Alphen aan den Rijn in dit gebied.

Deze lezing wordt gehouden op woensdag 17 juli om 10.00 uur in het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark. De lezing is vervat in een arrangement dat tevens bestaat uit koffie tijdens de lezing, een lunch in Dolce Vita aan het Rijnplein, voor belangstellenden gevolgd door een stadswandeling. Tijdens deze wandeling maakt men kennis met de mooiste en meest interessante plekken in Alphen aan den Rijn.

De kosten voor lezing en lunch, inclusief koffie bij de lezing en een drankje bij de lunch bedragen € 17,50; deelname aan de stadswandeling € 2,50 extra.

Een inschrijfformulier is te verkrijgen bij het Brugwachtertje bij de Alphense Brug of door te mailen naar arrangementen@gildealphenpromotie.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00