Nederlands Kampioen wielrennen bij Gek van Fietsen.nl

Op zaterdag 20 april komt Moreno Hofland, Nederlands kampioen op de weg bij de beloften van 2012 naar Alphen aan den Rijn. De renner van het Blanco Pro cycling team is aanwezig bij een speciale Race clinic die georganiseerd wordt door Gek van Fietsen.nl in samenwerking met Giant. De talentvolle wielrenner start woensdag 17 april eerst in klassieker De Waalse Pijl en vanaf 23 april in de ronde van Romandië.

De clinic start om 11.00 uur bij de winkel aan de Frederik Hendrikstraat 2 en bestaat uit verschillende onderdelen. Er wordt gestart met een 2 uur durende fietstocht, waarna er afgesloten wordt met een gezamenlijke lunch en een presentatie verzorgd door het Robic wielerlab. De mannen van Robic kunnen u op een professionele manier begeleiden bij het leveren van prestaties en leveren inspanningstesten, trainingsschema’s en analyses. Voor aanvang van de clinic wordt er ook nog een technische workshop gegeven voor de liefhebbers.

Meer informatie of inschrijven is mogelijk via www.gekvanfietsen.nl/sportweekend

Meer informatie over het Blanco Pro Cycling team www.blancoprocyclingteam.com

Meer informatie over Moreno Hofland www.twitter.com/morenohofland

Meer informatie over Giant bicycles www.giant-bicycles.com/nl-nl/

Meer informatie over het Robic wielerlab www.robic.nl

Programma Race Clinic zaterdag 20 april:

10.30 uur Ontvangst bij Gek van Fietsen.nl

11.00 uur Start van de clinic

13.30 uur Einde fiets gedeelte, mogelijkheid tot douchen en omkleden

14.00 uur lunchbuffet

14.15 uur start presentatie Robic

15.00 uur einde programma

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.