Gilde zoekt gastheren/vrouwen

Voor het Toeristisch Informatie Punt “Het Brugwachtertje” bij de Alphense brug is de Stichting Gilde Alphen Promotie / VVV Alphen aan den Rijn op zoek naar gastheren en gastvrouwen. Naast toeristische informatie over het Groene Hart kan men bij het Brugwachtertje ook terecht voor cadeaubonnen, rondleidingen, arrangementen en informatieve boeken over Alphen aan den Rijn en de omgeving.

Het Informatiepunt is onderdeel van de Stichting Gilde Alphen Promotie / VVV Alphen aan den Rijn en werkt alleen met vrijwilligers. Wij zijn momenteel op zoek naar gastvrouwen/gastheren die het leuk vinden om bezoekers te voorzien van toeristische en recreatieve informatie. Interesse in Alphen en directe omgeving is belangrijk.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Dick Raaphorst 06 13138400 of coordinatorvrijwilligers@gildealphenpromotie.nl. Zie ook: www.gildealphenpromotie.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.