Den Haag – Nieuwe gemeenschappelijke meldkamer regio Haaglanden een feit

Meldkamer en Regionaal Coördinatiecentrum van Veiligheidsregio Haaglanden klaar voor de toekomst. Vanaf dinsdag 12 maart wordt hulpverlening van de politie, brandweer en ambulance in de Veiligheidsregio Haaglanden gecoördineerd en aangestuurd vanuit een nieuwe, ultramoderne gemeenschappelijke meldkamer. De meldkamer verricht diensten voor de Politie Eenheid Den Haag en de Veiligheidsregio Haaglanden. In de meldkamer komen onder meer alle meldingen van 112 binnen.

Voor opschaling tijdens omvangrijke incidenten, grote evenementen en
demonstraties die regelmatig in de regio Den Haag plaatsvinden, is ook het
Regionaal Coördinatiecentrum (RCC). Het RCC is net als de meldkamer gevestigd in
gebouw ‘De Yp’ in Ypenburg.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.