Ontstaansgeschiedenis Berendrecht tijdens koffieochtend Maranathakerk

Iedere eerste donderdag van de maand is er een koffieochtend in de Maranathakerk. Af en toe is er een spreker, zo ook komende donderdag 7 februari. Alphenaar Gerrit Vos zal een kort verhaal vertellen over de ontstaansgeschiedenis van de Alphense wijk Berendrecht.

Iedereen is welkom!

We nodigen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 10.00 uur staan de koffie en thee klaar in de Maranathakerk aan de Raadhuisstraat 84 te Alphen aan den Rijn. De toegang is gratis. Neem gerust uw kennis of buurman/buurvrouw mee. De Maranathakerk wil met verschillende activiteiten de kerk onder de aandacht brengen van een breed Alphens publiek. Dit in het kader van het jubileumjaar.

Maranathakerk viert 125 jarig jubileum

Op 20 december 2013 is het precies 125 jaar geleden dat de kerk in 1888 in gebruik is genomen. Reden genoeg om dit te vieren! De aftrap van het jubileumjaar was op zondag 6 januari 2013. Het jubileum wordt aangegrepen om de Maranathakerk breed onder de aandacht te brengen voor de gehele Alphense gemeenschap. Het hele jaar door zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.