Leerhuis over ‘Marcus’

Vanaf 14 februari a.s. verzorgt dr. Maarten den Dulk gedurende zes achtereenvolgende donderdagen een leerhuis over de evangelist Marcus. In de Lichtkring, Amerikalaan 91, stelt de vroegere hoogleraar praktische theologie het oudste en kortste evangelie in z’n geheel aan de orde. ‘We lezen in zes keer het hele evangelie door’, licht Den Dulk toe. ‘Aan het begin van elke avond geef ik een korte inleiding en daarna luisteren we in alle rust naar het betreffende deel.’ Na de pauze is er volop gelegenheid om te reageren, vragen te stellen en antwoorden te zoeken. In de weken voor Pasen komt zo het hele evangelie voorbij. Iedere avond staat op zichzelf en is dus apart te bezoeken. De avonden beginnen om 20:00.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.