Deze week wisselvallig weer

Deze week is ook zeer wisselvallig, maar ook de winter lijkt weer terug te gaan komen. Door een grote depressie bij IJsland hebben we de eerste dagen weer aardig wat wolken met regen die naar ons toe gaan. De eerste dag is nog de beste dag, waar bij we de zon nog regelmatig gaan zien. De dag er na zal veel bewolking zijn en komt er met regelmaat regen naar beneden.

Halverwege de week gaat er wat veranderen in de lucht, er gaat een hogedrukgebied ontstaan boven de Atlantische Oceaan en komt er 1 boven west Europa te liggen. Daar door gaat bij ons de wind draaien en gaat er koudere lucht naar ons toe komen, waardoor de buien die gaan vallen meer natte sneeuw gaan geven. Tegen het einde van de week neemt de kans op nachtvorst toe en zal de temperatuur overdag net boven de nul blijven.

Maandag beginnen we met veel wolken en regen, in de loop van de dag gaan er opklaringen komen en zien we de zon tussen de wolken door komen. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 4 en 7 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden.

Dinsdag is het een goed bewolkte dag waarbij we de zon bijna niet zien, en komt er met regelmaat regen naar beneden zeilen. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit westelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 6 en 9 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden.

Woensdag is het goed bewolkt en komen er buien over ons heen, waar soms de zon tussen door komt kijken. De maximum temperatuur zal tussen de 4 en 7 graden gaan worden, en de minimum temperatuur zal rond de 2 graden gaan worden. De wind komt uit westelijke richting en zal matig tot vrij stevig van kracht zijn.

Donderdag is het wisselend bewolkt en komen er buien over ons heen, de zon heeft er wel moeiten mee om er tussen de wolken door te komen. De maximum temperatuur zal tussen de 3 en 6 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond het vriespunt. De wind is matig van kracht en zal uit noordwestelijke richting komen.

Vrijdag is het bewolkt en komen er wat buitje voor, die buitjes gaan gepaard met natte sneeuw. De maximum temperatuur zal tussen de 2 en 5 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt net onder het vriespunt. De wind komt uit noordwestelijke richting en zal matig van kracht zijn.

De dagen daarna blijft het licht winter weer, met overdag temperaturen net boven het vriespunt en in de nachten er onder. De kans dat we weer een wit landje krijgen neemt in het weekend ook toe.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.