Alphen Stad FM gaat met glazen huis op herhaling

Het Alphense Glazen Huis keert eind dit jaar terug. Alphen Stad FM/TV heeft de intentie het liefdadigheidsevenement voor te zetten. “Met heel veel plezier hebben we vorig jaar een glazen huis neergezet in Alphen. De opbrengst was mooi en de saamhorigheid groot. Deze groep vrijwilligers wil de handen opnieuw ineen slaan”, stelt Danny de Bruin, die opnieuw de kar gaat trekken als projectleider van het evenement.
Dit jaar komt Het Alphense Glazen Huis opnieuw van 18 tot en met 24 december op de agenda. Over de locatie gaat Alphen Stad FM/TV binnenkort het gesprek aan met de gemeente Alphen aan den Rijn. “Wij zijn heel blij met het Aarplein als locatie. We hadden veel toeloop van mensen, enthousiaste ondernemers in de buurt en een mooie ruimte om het glazen huis te bouwen.” De opbrengst was groots: 50.168,97 euro.
Voorwaarde is wel dat Alphen Stad FM/TV de financiën voor een nieuwe editie rond krijgt. De lokale omroep van Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude steekt -evenals de twee voorgaande episodes- geen gemeenschapsgeld in het project. “Alleen bij een break-even resultaat geeft de leiding van de radio- en televisiezender toestemming om het evenement door te laten gaan”, legt De Bruin uit. “In 2010 en 2012 is dat ook gelukt dus we gaan er van uit dat we daar ook voor dit jaar in slagen.”

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.