“Moet je horen…” workshop anders praten met kinderen

Moetjehoren_poster_klein

,,Tim, hoe vaak moet ik het nou nog zeggen. Ruim je tas eens op!’’ Tim zucht. ,,Jaha, zo.’’ Om vervolgens nog een half uur op de bank te blijven hangen.

Herkenbaar? Zou je het ook anders willen? Zo lastig is dat écht niet.

In samenwerking met Stichting Max starten Anja van den Tempel en Marieke den Boer van Theia Trainingen in oktober de driedelige workshop ‘Moet je horen! Anders praten met kinderen’ in Alphen aan den Rijn. Ervaar op een prettige, humoristische manier hoe je deze ongezellige situaties met je kind kunt ombuigen.

De cursus is niet opvoedkundig of therapeutisch van aard en dus voor iedereen toegankelijk. Ga met andere ouders in gesprek en kom erachter dat je het helemaal nog niet zo gek doet. En toch valt er in deze workshop genoeg te halen!

Workshopbegeleiders Anja en Marieke hebben veel ervaring in gesprekken met kinderen. Hun kracht: ouders stimuleren het goede in zichzelf te herkennen en toe te passen. In drie avonden krijg je genoeg tips en trucs in handen om je een stuk zelfverzekerder te maken. En dat werkt. Ook bij pubers.

Bij Stichting Max aan de Olympiaweg 2a te Alphen aan den Rijn gaat op woensdag 16 januari de nieuwe workshop ‘Moet je horen! Anders praten met kinderen’ van start.

De eerste avond is van 19:30 – 22:00uur.
De twee vervolgavonden zijn op woensdag 23 januari en woensdag 6 februari.
Voor drie avonden tezamen, betaal je slechts € 15,00.
Er is goede parkeergelegenheid.

Inschrijven kan tot en met 14 januari per mail via info@stichting-max.nl
Voor inhoudelijke informatie kunt u telefonisch contact opnemen met met Anja (0613909109) of Marieke (0641774268). Tot dan!

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.