Lakeside Festival 2013: Unieke Early Bird Kerstpakket actie

De nieuwe opzet van Lakeside Festival blijkt een groot succes en komt daarom in 2013 terug. Lakeside zal op wederom één dag plaatsvinden: Zaterdag 17 augustus 2013. Door het succes van de jubileumeditie verwacht de organisatie voor de 6e editie grootse animo en raadt bezoekers aan in de voorverkoop een ticket aan te schaffen. Zaterdag 22 december vanaf 12:00 uur zullen via de website 500 Early Bird kaarten verkrijgbaar zijn voor het gereduceerde tarief van €12,50. Daarnaast bieden we dit jaar speciale kerstpakketten aan.

De reguliere voorverkoop zal starten in maart 2013. Tickets in de voorverkoop kosten €20,-. Deurtickets, mits nog beschikbaar, zijn €30,-.

Unieke Early Bird kerstpakket actie

Koop een Lakeside Festival kerstpakket of geef dit cadeau en bespaar flink op de 6e editie van Lakeside Festival op zaterdag 17 augustus 2013.

Dit jaar hebben bezoekers de mogelijkheid om een speciaal kerstpakket aan te schaffen met hierin een Lakeside Festival entree ticket, consumptiemunten en een pendelbus retour ticket.

Het Early Bird kerstpakket kost €32,50 en hiervoor krijg je naast jouw entreeticket voor Lakeside Festival in 2013 ook direct 10 consumptiemunten. Koop je het Early Bird kerstpakket Plus, dan krijg je ook direct een pendelbus retour ticket erbij. Dit pakket kost €37,50. Zaterdag 22 december start om 12:00 de online Early Bird kerstpakket actie op www.lakesidefestival.nl. Let op: er zijn slechts 500 Early Bird pakketten beschikbaar. Dus wees er snel bij, want op = op.

De prijzen op een rijtje

Early Bird kerstpakket €32.50 (ticket + 10 consumptiemunten)

Jouw korting: 15,50 (Normaal 48,00)

Early Bird kerstpakket Plus €37.50 (ticket + 10 consumptiemunten + pendelbus ticket retour)

Jouw korting: 17,50 (Normaal 55,00)

Early Bird los ticket €12.50

Early Bird los ticket + pendelbus €17.50

Een festival met een boodschap

De organisatie achter Lakeside Festival, Stichting We Love Education, heeft als doel om jongeren op  aansprekende, swingende wijze te motiveren. Motto van de stichting: Opleiding = Toekomst. Ook tijdens het festival is hier ruim aandacht voor, bijvoorbeeld via de aanwezige ledschermen en andere media.

Financiële ondersteuning

Stichting We Love Education is op zoek naar sponsors voor een financiële ondersteuning van het grootste evenement van het Groene Hart. Draagt u de jeugd een warm hart toe? Dan is Lakeside Festival ook uw podium!

Meer informatie

Meer weten over het festivalprogramma, de kaartverkoop, sponsorpakketten en het werken als vrijwilliger? Kijk op www.lakesidefestival.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.