Groene Hart Leerpark laat zich horen en zien voor Serious Request

Het grote Glazen Huis staat dit jaar in Enschede en heeft als thema “Let’s hear it for the babies!”. Groene Hart Leerpark laat zich dit jaar ook horen, en hoe! Alle leerlingen zamelen met hun eigen ludieke actie zoveel mogelijk geld in. Donderdag 20 december organiseert Groene Hart Leerpark een grote actiemarkt waar allerlei activiteiten plaatsvinden. Iedereen uit Alphen aan den Rijn en omgeving is van harte welkom.

In de aula van het Groene Hart Leerpark worden alle krachten gebundeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De actiemarkt omvat onder andere:
– Winter autocheck – Voor €10 bent u winterklaar en is Serious Request een kilometer verder.

– Rad van Fortuin – koop een artikel en steun een baby!

– Wedstrijd spijker slaan – sla jij de spijker op zijn kop?

– Schroeven draaien – ben jij de snelste?

– Sponsorloop – Serious kilometers maken.

– Sponsor een leerling tijdens het Goal schieten! Wie schiet het gouden goal?

– Maakt bovenstaande u hongerig? Leerlingen bakken een cake die uw maag opvult na alle inspanningen.
Niet alleen tijdens deze actiemarkt besteedt het Leerpark tijd aan Serious Request. Ook zijn er activiteiten georganiseerd door de leerlingen. Bij het Glazen Huis in het Alphense centrum wordt bijvoorbeeld een flashmob uitgevoerd. Wat gaat er gebeuren?! Er worden auto’s gewassen in de buurt en er zijn al kleine kerstattenties verkocht. Tijdens het kerstgala van klas 1 en 2 op vrijdag 21 december, runnen leerlingen een Oosters Theehuis, is er een karaoke en kunnen leerlingen verzoeknummers aanvragen. Alle opbrengsten gaan naar Serious Request.
Help een handje mee en bezoek de actiemarkt op het Groene Hart Leerpark!

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.