Geen Sing-Inn maar optreden Arti in Adventskerk

In diverse lokale media is recent het bericht verschenen dat er op vrijdag 21.12 een Sing-Inn zal plaatsvinden in de Adventskerk. Dit bericht is niet juist, er zal die avond geen Sing-Inn plaatsvinden maar een kerstconcert van Arti. Het is niet bekend wie er achter de organisatie van de Sing-Inn zit, en ook niet waar die wel plaats zal vinden.

Het bericht van Arti:

Kerstconcert van Arti in de Adventskerk

Op vrijdagavond 21 december geeft de Alphense muziekvereniging Arti een sfeervol kerstconcert, voor iedereen die even niet in lange rijen in de winkels wil staan. Groot Arti onder leiding van gastdirigent Gerhart Drijvers speelt kerstmuziek van over de hele wereld. Twee koren van koorschool Collegium Voci, met dirigent Yvonne Keizer, verzorgen prachtige intermezzi. Arti’s Stralende Kerstconcert vindt plaats in de Adventskerk. Kaartjes kunnen vanaf heden worden gereserveerd via arti_alphen@hotmail.com.

Wereldwijd wordt Kerst gevierd, en wereldwijd is daarvoor een indrukwekkende hoeveelheid muziek gecomponeerd. Uiteraard kent iedereen het ‘Sky Radio’-repertoire, popmuziek over sneeuw, koude, haardvuur, liefde onder de dennenboom en op de arrenslee. Groot Arti met gastdirigent Gerhart Drijvers brengt op 21 december Kerstmuziek van een andere orde. Van Amerikaanse filmmuziek tot Britse Carols, een wervelende Hannuka-dans tot een verfijnde Franse Kerstsymfonie en medleys van Poolse en Russische kerstmuziek. Ook het jeugd- en jongerenkoor van Collegium Voci zingt een bijzonder sfeervol en afwisselend programma. In het beroemde Cantique de Noël worden zij begeleid door een ensemble van Arti.

In de voorverkoop kunnen kaarten worden gereserveerd. Volwassenen betalen in de voorverkoop € 8,- en € 10,- aan de zaal. Kinderen t/m 16 betalen in de voorverkoop € 4,- en € 5,- aan de zaal. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar arti_alphen@hotmail.com of te bellen naar 06-16010745. De Adventskerk opent om 19.30 uur de deuren, het concert begint om 20.00 uur. Meer informatie over Arti en haar activiteiten is te vinden op www.arti-alphen.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.