Nieuw Elan verbaast zich over vernieuwen bushokjes

Rob de Vries (Nieuw Elan, voorheen Trots) vraagt zich vandaag in een schrijven aan het college van B&W af waarom er juist op dit moment allerlei bushokjes worden vernieuwd in Alphen aan den Rijn. Over een paar weken is het immers Oud&Nieuw, en dan worden die hokjes toch opgeblazen? De Vries:

Namens de Fractie van Nieuw Elan, wil ik hierbij onze verbazing uitspreken, dat er in onze gemeente o.a. in de Prins Bernhardlaan, maar ook in andere straten – enkele weken voor de jaarwisseling  – nieuwe bushokjes zijn en nog worden geplaatst. Een slechter moment om dit juist nu te doen, hadden wij niet kunnen bedenken, want het mag toch zeker ook u bekend zijn, dat rondom de jaarwisseling de bushokjes een gewild object zijn voor vernieling en vandalisme, hetgeen de  Alphense gemeenschap jaarlijks duizenden euro’s aan herstelwerkzaamheden kost.  

Voor de liefhebbers een archieffoto:

IMG_0033

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.