WonenCentraal geeft binnentuin aan bewoners Kerk en Zanen

Begin dit jaar leverde wonenCentraal de nieuwbouw aan de Lisdodde, Zwanebloem en Zonnedauw op. De kersverse bewoners hebben nu een prachtige binnentuin gekregen van wonenCentraal. In de maanden september tot en met november is de tuin ingericht naar het winnende ontwerp van de student Henk Faas. De binnentuin is toegankelijk voor de hele buurt.

WonenCentraal leverde tussen november 2011 en januari 2012 61 nieuwe huurwoningen op in Kerk en Zanen (deelgebied KLOP II). De eengezinswoningen aan de Lisdodde, Zwanebloem en Zonnedauw staan in een carré. Hun achtertuin ligt via een achterpad of direct aan de grote binnentuin. Voor het ontwerp
van de binnentuin heeft wonenCentraal samengewerkt met studenten van het Wellant College Aalsmeer. Bij de oplevering van de woningen hebben de bewoners een keuze gemaakt uit verschillende tuinontwerpen. Het winnende ontwerp is van de student Henk Faas.

De binnentuin biedt voor ieder wat wils. De buurtbewoners kunnen er rustig zitten, kinderen kunnen er spelen en er zijn zowel schaduw- als zonplekken.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.