Gezocht: Adoptieouders voor 100 kerstbomen!

Na het grote succes van afgelopen jaar, is Stichting Groenstad ook dit jaar uitgiftepunt van adoptiekerstbomen in Alphen aan den Rijn. De adoptieboom is qua kleur natuurlijk groen, biologisch geteeld en gaat na de kerst weer terug in de grond. Afgelopen jaar werden er al bijna vijftig bomen van adoptieouders voorzien. Dit jaar wordt gestreefd naar het vinden van maar liefst 100 adoptie-ouders voor 100 kerstbomen.

Uw eigen boom
Het werkt als volgt: reserveer een biologisch geteelde kerstboom bij Stichting Groenstad, haal deze op op 7 december, zorg er goed voor en lever hem na de kerstdagen weer in. Dan wordt de boom terug geplant om een jaar lang te groeien, zodat u hem het volgende jaar opnieuw kunt adopteren. Doordat elke boom een label krijgt, kunt u jarenlang van dezelfde boom genieten. Gedurende de rest van het jaar kunt u uw boom zelfs een bezoek brengen op de kwekerij!

Reserveren
Het reserveren van de kerstbomen kan tot en met uiterlijk 5 december. Reserveren is vooraf verplicht en kan door te mailen naar info@groenstad.nl. De bomen kunnen worden afgehaald op 7 december van 9.00 uur tot 21.00 uur in het centrum, rondom de Anne Frankkade in Alphen aan den Rijn (pand Stephan M). Terugbrengen kan op 5 januari van 9.00 uur tot 17.00 uur op A. van Leeuwenhoekweg 38 B10 (Kerk en Zanen).

De kwekers van Adopteer-een-Kerstboom maken geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Dit zorgt voor sterke bomen, schoner oppervlaktewater en een rijk bodemleven op de kwekerij.

Kijk op de website voor details: www.groenstad.nl en www.adopteereenkerstboom.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.