Een fris weekend

We krijgen een fris weekend, maar echt winters zal het niet worden. Door een lagedrukgebied bij ons in de buurt, blijft het in de lucht vrij onstabiel. Dat betekent vrij veel wolken en komen er wat buitjes over. Door dat de bovenlaag best koud is geworden kunnen die buien wel wat winters aan zien, door dat er natte sneeuw kan vallen. In de nachten en vroege ochtend vriest het licht en overdag zitten we weer boven de nul graden grens,

Morgen beginnen we in de ochtend met wisselend bewolkt weer, maar in de middag zijn de wolken in meerderheid en komen er wat buitjes over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 4 en 7 graden gaan worden en de minimum temperatuur ligt rond het vriespunt. De wind is zwak tot matig en zal uit i zuidwestelijke richting komen.

Zaterdag is het bewolkt en komen er buitjes over ons heen. Die buitjes kunnen wat natte sneeuw laten vallen, maar zullen vooral uit regen bestaan. De wind is matig en komt uit zuidwestelijke richting. De maximum temperatuur zal tussen de 3 en 6 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond het vriespunt.

Zondag is er vrij veel bewolking waar lokaal nog wat spetter uit gaan vallen, maar de zon gaan we er ook tussen door zien schijnen. De maximum temperatuur zal tussen de 3 en 6 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt net onder de nul grens. De wind zuidwesten wind is matig van kracht.

Maandag is een bewolkte dag, en komen er wat kleine buitjes over ons heen. De dagen daarna zien er ook nog wisselvallig uit en stijgt de temperatuur weer langzaam omhoog.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.