Live band in je huiskamer

De Band Vox geeft een huiskamerconcert weg

ALPHEN AAN DEN RIJN – Als je thuis een feestje geeft, dan denk je natuurlijk aan goeie muziek op de achtergrond. Sommige mensen regelen een DJ maar een hele band in je huiskamer, daar denk je niet zo snel aan.

De Band Vox speelt op 16 december in ‘Alle Hens’ in Alphen. Dit vond de band een mooie gelegenheid om daaraan een actie te verbinden. Iedereen die hun Facebook-bericht over de actie deelt, maakt kans om het huiskamerconcert te winnen.

Akoestisch
DBV, zoals ze zich kortweg noemen, is een akoestische band. Dit betekent dat ze zowel versterkt als volledig ‘unplugged’ kunnen spelen. Hiermee zijn ze uitermate geschikt voor gelegenheden waarbij je als gast met elkaar moet kunnen blijven praten. Ook hoef je dus niet bang te zijn dat je buren veel last hebben van de band.

De band
De band speelt een breed en veelzijdig repertoire. Doordat er geen elektrische gitaren of toetsen aan de pas komen, krijgt alles een oprechte en intieme sound. DBV heeft zowel een zanger als een zangeres waardoor ze heel afwisselend klinken.

De Band speelt door het hele land en vaak op besloten feesten. Hierdoor krijg je niet heel vaak de kans de band live te zien, dus pak deze kans op 16 december bij ‘Alle Hens’.

Noot voor de redactie
Facebook Event:
http://www.facebook.com/events/458810704165688/

Share & win actie:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=427639613958177&set=a.137473439641464.29662.134810426574432&type=1&theater;
Meer informatie:
De Band Vox: Nils Meijer, tel. 06 52 09 48 30. info@debandvox.nl
www.debandvox.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.