een minder mooi weekend

Dit weekend zal weer eens zeer wisselvallig zijn, door verschillende storingen en een lagedrukgebied wat groter wordt, zal het niet geheel droog gaan blijven. Elke dag zullen er buien over ons heen komen en op de 2de dag zit er ook iets meer wind in de lucht. Een geheel treurig weekend zal het ook weer niet zijn, de zon zien we soms tussen de wolken door komen. Wel komt er door de zuidelijke wind richting iets warmere lucht naar ons toe.

Morgen hebben we een bewolkte dag en komen er verspreid over de dag buien naar beneden. In de middags gaat het droger worden en kan tegen het einde van de middag de zon tussen de wolken door komen. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden. De zuidelijke wind is in de ochtend nog best stevig maar zal later op de dag een stuk rustiger worden.

Zaterdag is het goed bewolkt in de loop van de dag komt wel de zon tussen de wolken door kijken. Verspreid over de dag komen er een paar buitjes naar benden. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen.

Zondag is het zwaar bewolkt en komen er wat buitjes naar benden. In de loop van de dag gaat het droger worden en komt de zon tussen de wolken door. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 9 en 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden.

Maandag is het een bewolkte dag, met soms zon en een enkele bui. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. De eerste dagen daarna zijn nog zacht en wisselvallig, Na woensdag gaat de temperatuur weer naar benden.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.