Gratis zelfverdediging Krav Maga voor Alphense tieners

Trainingscentrum Helena biedt Alphense tieners de komende weken gratis zelfverdediging aan naar aanleiding van het recente incident op het Scala College.

De lessen zelfverdediging zijn de rest van de maand november gratis toegankelijk voor alle tieners uit Alphen a/d Rijn en omstreken. Naast fysieke zelfverdediging, ligt de nadruk ook op het omgaan met nare situaties zoals pesten en ongewenste aandacht van volwassenen of leeftijdsgenoten.

“Het is soms moeilijk om te zeggen dat je iets niet wilt,” vertelt Martijn Bos, eigenaar van Trainingscentrum Helena. “Met de mogelijkheid om gratis mee te doen, wil ik laten zien dat onze zelfverdediging erg laagdrempelig is en makkelijk is op te pikken.”

Martijn geeft al 12 jaar les aan kinderen en tieners en gebruikt daarvoor de internationaal gecertificeerde zelfverdedigingsmethode voor kinderen: Krav Maga. Krav Maga werd in 2006 voor het eerst geïntroduceerd in Nederland. De zelfverdedigingstechnieken zijn gebaseerd op realistische praktijksituaties. De methode wordt wereldwijd op grote schaal toegepast en wordt constant verbeterd en aangevuld met nieuwe praktijkervaringen.

De lessen zelfverdediging zijn elke dinsdag van 17.15 tot 18.00 in de Verdihof.
Kijk voor meer informatie op www.trainingscentrumhelena.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.