een rustig herfst weekje

Deze week houden we het rustige herfstweer bij ons. Het is deze week een komen en gaan van fronten, de ene is koud en de ander weer warm. Zo gaat elke dag er weer anders uitzien. De eerste 2 dagen zullen droog gaan verlopen en zien we de zon tussen de wolken door komen. Wel kan er in de eerste en laatste nachten wat lokale mist gaan ontstaan. De middelste dag ziet er wel weer nat uit dan komt en een front met regen over ons heen, de laatste 2 dagen zien er weer droger uit en met regelmaat komt de zon tussen de wolken door.

Maandag Beginnen we de dag met veel wolken en wat lokale mist, in de loop van de dag gaan de wolken wat breken en komt de zon er tussen door. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen.

Dinsdag is het een dag met veel wolken boven ons landje, maar die gaan in de middag wat ruimte maken voor de zon. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden.

Woensdag gaat er een storing over ons heen komen, en die geeft veel wolken en komen er buitjes voor. De Maximum temperatuur zal tussen de 9 en 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Donderdag zijn er aardig wat wolken boven ons, maar de zon komt daar ook wel goed tussen door. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen.

Vrijdag is er vrij veel bewolking bij ons, maar in de loop van de dag gaat de zon er wel tussen door komen. De wind is matig van kracht en zal uit zuidoostelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden.

De dagen daarna houden we vrij rustig herfstweer en krijgen we iets dalende temperatuur.

M.V.G Ronald

www. weerstationteraar.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17