Cascarvieten vierden verjaardag van tante Bets

DSC09982

De Cascarvieten leverden weer een topprestatie tijdens de 15de Dinnernight op zaterdag 17 november in Avifauna. Zoals ieder jaar was er nu ook weer een thema aan gehangen. Deze keer was het de Verjaardag van Tante Bets, de toiletjuffrouw in Avifauna, een schitterende rol van Karin Klijnoot. Haar ietwat vreemde man Henk (Jan Britsemmer) had het verjaardagsfeestje stiekem georganiseerd. Tante Bets werd in vier blokken volledig verrast met een muzikale impressie uit haar leven. Van begin twintiger jaren met Charlestondans tot aan de moderne klanken uit de huidige tijd.

De ca. 60 uitvoerenden kwamen uit alle geledingen van De Cascarvieten, van de kleinste gardemeisjes tot aan een groep voormalige gardedames, het zogenoemde “Spataderenballet”. De medewerkers achter de schermen hadden ook weer puik werk geleverd met het maken van de kleding en decors, die soepel gewisseld werden.

De ruim 230 bezoekers genoten naast de voorstelling ook nog van een uitstekend verzorgd diner en hadden nog ruim de gelegenheid om te dansen op de muziek van de bijna huisband Marco Polo. Iedereen, zowel bezoekers als medewerkers, gingen dan ook met een voldaan gevoel naar huis.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17