Pakjesboot komt droog aan

Dit weekend heeft weer eens 2 goed verschillende dagen. De dag dat de pakjesboot gaat aankomen, ziet er nog wel aardig uit, de zon is er maar komen er ook wolken voorbij drijven. In de middag gaan de wolken wel dikker worden en gaan we later pas meer kans op een bui krijgen. De zondag ziet er totaal anders uit, er zijn dan veel wolken en komt er een gebied met regen over ons heen.

Morgen beginnen we met veel wolken en lokaal wat mist, in de loop van de ochtend trekt de mist weg maar blijven de wolken boven ons. Later in de middag gaan we wat kleine opklaringen krijgen. De maximum temperatuur zal tussen de 5 en 9 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zaterdag beginnen we de dag met wisselend bewolkt weer, in de loop van de middag meer wolken en toenemende kans op een bui. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. De wind is matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Zondag is het een bewolkt dag en komen en buitjes voor, in de loop van de dag gaan we wel wat kleine opklaringen krijgen. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden.

Maandag is het licht bewolkt en zal het op een paar spetters na droog blijven. De dagen daarna komt er weer een nieuw hogedrukgebied deze kant op, wat bij ons dan overwegend droog weer gaat geven.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.