Hypotheker Kindertafeltennisfeest in de kerstvakantie

Persfoto 2012Ook dit jaar kunnen kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool tafeltennissen in de kerstvakantie. Direct na kerst, 27 en 28 december, organiseert ATTC // EVO REPRO in Alphen aan den Rijn weer het Hypotheker Kindertafeltennisfeest. Kinderen uit groep 7 en 8 spelen wedstrijdjes op donderdag 27 december, op vrijdag 28 december komen de leerlingen uit groep 5 en 6 in actie. Inschrijven kan tot en met 7 december.

Al bijna 25 jaar kunnen kinderen in de kerstvakantie kennismaken met tafeltennis. Het speelse toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Alphense vestiging van de Hypotheker. “Wij zijn er ontzettend blij mee dat we weer steun krijgen van de Hypotheker,” zegt ATTC-voorzitter Simon Weijers. “Het is heel bijzonder, zeker in deze lastige economische tijden, dat een sponsor zo veel jaren trouw blijft. André Mooijman, directeur van de Hypotheker, draagt de Alphense kinderen absoluut een warm hart toe.”

Spelletjes en wedstrijden

Een leuk dagje tafeltennis is het uitgangspunt van het Hypotheker Kindertafeltennisfeest. De jongste kinderen, uit groep 5 en 6, beginnen het evenement dan ook met een spelcircuit. Zo kunnen ze ongedwongen kennismaken met het batje en balletje. Het gaat dan bijvoorbeeld om een hinderniscircuit, balletjes in een paraplu slaan en natuurlijk balletje hooghouden. Daarna spelen ze een klein toernooitje. Leerlingen uit groep 7 en 8 spelen vaak al ‘rond de tafel’ op school en hebben veel plezier in het wedstrijdelement. Zij strijden in een toernooi om de finaleplaatsen. Kinderen die het minder vaak gedaan hebben, krijgen tips van ervaren ATTC’ers. Uiteraard zijn er voor de beste drie spelers van elke dag mooie prijzen.

Inschrijven per e-mail
Inschrijven voor het Hypotheker Kindertafeltennisfeest kan tot en met 7 december. De kinderen uit groep 7 en 8 spelen op 27 december, de kinderen uit groep 5 en 6 op 28 december. Stuur een e-mail naar tafeltennisfeest@gmail.com, met daarin naam, school en groep. De meeste scholen hebben ook inschrijfformulieren beschikbaar die je op school weer kunt inleveren.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.