Meisje van 19 mishandeld door jongeren

Alphen aan den Rijn – Een 19-jarig meisje uit Alphen aan den Rijn is vrijdag 9 november door een groep jongeren mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Het meisje fietste rond 15.30 uur op de Eisenhowerlaan toen zij werd aangesproken door een groepje van 3 jongens en 3 meisjes. Het meisje negeerde het groepje en werd toen door één jongen en één meisje van haar fiets afgeduwd. Toen de Alphense op de grond lag, begonnen de drie meisjes aan haar haren en kleding te trekken terwijl de drie jongens haar fiets vernielden. Uiteindelijk stopte het groepje en fietsten zij weg richting de Concertweg.

Signalement jongen 1: Deze jongen sprak het meisje als eerste aan en begon haar lastig te vallen. De jongen is ongeveer 16 jaar oud en is ongeveer 1.65 meter lang. Hij heeft kort zwart krullend/kroezend haar. De jongen droeg een zwarte glimmende jas tot op de heupen, met felle kleuren zoals paars en geel. Hij sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Signalement meisje 1: Dit meisje is ongeveer 15 jaar oud en is erg bleek. Het meisje heeft een smal gezicht en lang stijl donkerblond haar.

Signalement meisje 2: Dit meisje begon met het trekken aan de haren. Zij is ongeveer 15 á 16 jaar oud. Het meisje heeft donkerbruin haar, tot net over haar schouder met daarin een slag. Ze reed op een zwarte opoefiets met een rekje en had een grijze handtas bij zich.
Getuigen gezocht

Op het moment van de mishandeling fietsten veel mensen langs. De politie is op zoek naar getuigen en wil deze graag spreken. Ook als u andere informatie heeft, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.