Alphenaar mishandeld in Leeuwarden

Leeuwarden – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen van 17 jaar uit Leeuwarden twee mannen van 18 en 19 jaar oud uit Leeuwarden aangehouden voor mishandeling.

Een 31-jarige man uit Alphen aan den Rijn fietste met twee vrienden over de Harligersingel toen zij ter hoogte van een bushokje een grote groep jongeren moest passeren. Eén van hen ging op het fietspad staan om de weg voor de fietsers te blokkeren. Toen de 31-jarige man de jongeman aan de rechterkant wilde passeren kreeg hij een vuistslag waardoor de man viel. Toen hij vroeg waarom de jongeman dit had gedaan kwamen er meerdere jongeren uit het groepje om hem af en mishandelden de man uit Alphen aan den Rijn. De man kon ontkomen en belde de politie die kort daarna de vier mannen kon aanhouden. Het viertal is ingesloten in afwachting van het onderzoek waarin wordt gekeken wat ieders rol was bij deze mishandeling.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.