Een bijna droge week

Ja, een bijna droge week komt er aan. Door dat het lagedrukgebied bij Engeland meer verhuist richting Groenland, En de hogedruk boven Europa toeneemt, zijn we even verlost van depressie. Zo zal deze week op een paar kleine buitjes, na genoeg droog zijn en zien we bijna elke dag de zon weer tussen de wolken door komen. Waar we wel rekening mee moeten houden is dat we in de nachten meer kans op mist krijgen, en zeker van af dinsdag. De wind blijft ook rustig en de gemiddelde temperatuur zal steeds rond de 10 graden zijn.

Morgen beginnen we de dag met vrij veel bewolking, maar in de middag komt daar de zon lekker tussen door. In de avond meer wolken en komt er lokaal een spetter naar benden maar veel zal het niet zijn. De maximum temperatuur zal tussen de 9 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Dinsdag is er in de ochtend aardig wat bewolking boven ons, maar in de middag weet de zon er weer tussen door te komen. De avond meer opklaringen en in de nacht gaat er mist ontstaan. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur gat richting het vriespunt. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richting.

Woensdag zal de mist in de ochtend nog een tijd blijven hangen, maar in de middag gaat het opklaren en komt de zon weer kijken. Er bestaat nog een kans dat het de hele dag mistig blijf. De wind is zwak en komt uit zuidelijke richting. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan zitten, en de minimum temperatuur ligt rond het vriespunt.

Donderdag is het licht bewolkt, en hebben we in de ochtend nog wat mistbanken. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de2 graden. De wind is zwak en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Vrijdag is er vrij veel bewolking boven ons, maar de zon gaat er wel tussen door komen. Het maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidelijke richting.

Het weekend ziet er weer wisselvallig uit met vrij veel wolken en toenemende kans op buien.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl
l

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.