Per trein door Rusland en China

Mevrouw Anneke van Cuilenburg heeft een bijzondere treinreis gemaakt door Rusland en China en doet daar boeiend verslag van. Op verzoek van de Activiteitencommissie van het Overleg Samenwerkende Ouderenbonden (OSO) neemt zij neemt zij op 26 november a.s.  mee op haar treinreis.

Zelf zegt zij erover: ,,Twee mensen maken een grote treinreis vanuit Nederland via Rusland en Mongolië naar China. Tijdens deze reis doen ze in de trein allerlei ervaringen op met Mongoolse handelaren. In Mongolië blijkt het nog volop winter te zijn. Daar hadden ze niet op gerekend. In China zien zij in Peking (Beijing) veel en in X’ian bezoeken ze het Terragottaleger. De ontberingen die ze tijdens deze treinreis ondergaan zien zij als een grote uitdaging. Op de terugreis via Mansjoerije en Siberië, ook met de trein, krijgen ze weer andere tegenslagen. Maar ondanks alles is deze reis zeer bijzonder. Eén om niet meer te vergeten.”

De lezing, die gratis kan worden bijgewoond, wordt gehouden in de Goede Herderkerk, Ten Harmsenstraat 16, en begint om 14.30 uur.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17