jammer genoeg kan ik geen mooie weer toveren

Jammer genoeg kan ik geen mooi winterweer toveren of voorspellen, tenminste voorlopig nog niet. We blijven in een circulatie zitten die alleen maar onbestendig weer naar ons toe blijf sturen. Ook dit weekend is dat het geval, Door een stormdepressie bij IJsland hebben we een minder mooie zaterdag voor de boog, de zondag ziet er iets rustiger en droger uit. Maar eest hebben we de vrijdag en die ziet er wel redelijk uit.

Morgen is er vrij veel bewolking boven ons, Maar zien we ook regelmatig de zon er tussen door komen. Het blijft wel zo goed als droog, later in op de dag wel meer wolken en toenemende kans op een bui. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en komt uit zuidelijke richting.

Zaterdag is het zwaar bewolkt en komen er regelmatig buitjes over ons heen, de zon zullen we niet veel gaan zien. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden.

Zondag is er vrij veel bewolking boven ons en komt er lokaal een bui naar beneden, De zon zie we wel regelmatig tussen de wolken door komen. De maximum temperatuur zal tussen de 6 en 9 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden, De wind komt uit zuidwestelijke richting en matig van kracht zijn.

Maandag hebben we vrij veel wolken boven ons en komt er lokaal een bui uit. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden. De dagen daarna blijven echt herfstachtig dus zeer wisselvallig

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.