Wisselvallig weer blijft ons lastig vallen

Ook deze week behouden we het wisselvallige weer type. Door een lagedrukgebied in de buurt van Engeland houden we een westelijk stroming, die stroming neemt een hoop wolken en vocht mee. Elke dag hebben we vrij veel bewolking boven ons landje, de zon zullen we er maar een paar keer door heen zien komen. Dinsdag is de meeste droge dag van de week, voor de rest van de week elke dag neerslag in de vorm van buien.

Maandag is het goed bewolkt en de gehele dag komen er wat buien over ons heen, in de middag gaat de zon wel proberen er tussen door te komen. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden. Lokaal kan er wat vorst aan de grond voorkomen. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Dinsdag is er vrij veel bewolking boven ons maar de zon gaan we er wel tussen door zien. De neerslag kansen zijn niet zo groot, maar lokaal kan er wel wat vallen. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden.

Woensdag is er zwaar bewolkt en komen er regelmatig buien over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 9 en 12 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Donderdag is het een bewolkt dag en komen er buien voor. De maximum temperatuur zal tussen de 10 en 13 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

Vrijdag is er vrij veel bewolking boven ons en komen er buitjes over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 10 en 13 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden. De wind is matig en zal uit zuidwestelijke richting komen.

De dagen daarna zijn wisselvallig.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.