Fietser aangehouden voor mishandeling

Een 41-jarige man uit Alphen aan den Rijn is vrijdagochtend 2 november aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 12-jarig meisje.
Het meisje fietste rond 08.00 uur met een groepje klasgenoten door de Hooftstraat. Een man op een fiets reed hen een beetje slingerend tegemoet. De fietsen van de man en het meisje raakten elkaar, waardoor het meisje viel. De man kwam vervolgens scheldend op het meisje af, pakte haar bij de keel en sloeg tegen haar arm. Het meisje kon zich losrukken en wegrennen. Zij heeft enkele striemen opgelopen bij de mishandeling.

Een getuige waarschuwde agenten, die toevallig iets verderop in de straat waren. Zij hebben op aanwijzen van omstanders de 41-jarige man aangehouden. 

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.