Vrouw beroofd

Alphen aan den Rijn • Een 18-jarige vrouw uit Amsterdam is donderdag 25 oktober beroofd onder de Albert Schweitzerbrug. De politie zoekt getuigen.

Rond 17.30 uur werd de vrouw onder de Albert Schweitzerbrug bedreigd door twee nog onbekende mannen. Ze eisten geld. Nadat ze dat hadden gekregen, gingen ze er op een zwarte scooter vandoor in de richting van de Emmalaan.
Signalement dader 1: een blanke man van ongeveer 20 jaar oud. Hij is 1.80 tot 1.85 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft blauwe of groene ogen en donkerblond tot bruin haar met korte bakkebaarden. Hij droeg een korte zwarte, gewatteerde jas en een zwart petje met daarop het logo van de New York Yankees.

Signalement dader 2: een blanke man van ongeveer 20 jaar oud met gemillimeterd blond haar. Hij droeg een korte zwarte, gewatteerde jas met capuchon en bontkraag.

Getuigen gezocht
Bent u getuige geweest van de straatroof onder de Albert Schweitzerbrug? Heeft u de zwarte scooter met de twee mannen voor of na 17.45 uur gezien? Of herkunt u misschien de mannen aan de hand van het signalement? Belt u dan met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.