Man logeert in ziekenhuis

Alphen aan den Rijn • Een 22-jarige man uit Alphen aan den Rijn is zondag 28 oktober aangehouden in het Rijnland ziekenhuis.

Na een melding van het personeel dat een man zich had opgesloten in een toilet stelde de politie een onderzoek in. Nadat de agenten één van de afgesloten ruimten had laten openen, trof de politie daar een man aan. Deze kon geen aannemelijke verklaring geven waarom hij daar zat. Omdat hij zich ook niet kon legitimeren, werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
Volgens het dienstdoende personeel had deze man al meerdere malen onrechtmatig overnacht in het ziekenhuis. Hij zou dan ook rommel achterlaten. De man heeft een boete gekregen omdat hij zich niet kon legitimeren en kreeg een verbod opgelegd om zich in het ziekenhuis op te houden.

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang lokaal politienieuws!
Volg PolitieHM op Twitter!

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.