wisselvallig weer opkomst

Het einde van oktober en het beging van november gaan met wisselvallig weer ten einde en beginnen. Door een groot lagedrukgebied wat bij IJsland en Schotland gaat liggen deze week, gaan er weer depressie ontstaan daar en die komen dan weer langs of over ons heen. Door de ligging van het lagedrukgebied gaan we deze week weer in een zuidelijke stroming terecht komen waar door de temperatuur weer tegen het einde van de week boven de 10 graden gaat uitkomen, maar door die stroming krijgen we wel weer meer kans op regen.

Morgen is het zwaar bewolkt, in de ochtend komt de zon nog wel een tussen de wolken door maar in de middag lukt dat niet meer en komen er buitjes over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden. De wind is matig en zal uit zuidelijke richting komen.

Dinsdag is het een goed bewolkte dag en komen er verspreid over de dag buitjes voor. De wind is zwak tot matig van kracht en zal uit westelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden.

Woensdag is er vrij veel bewolking boven ons en komt en in de middag lokaal een buitje voor. De maximum temperatuur zal tussen de 9 en 13 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 4 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen.

Donderdag is er vrij veel bewolking en komen er een stel buien over ons heen De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 9 en 13 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden.

Vrijdag is er vrij veel bewolking boven ons en komt er lokaal een bui naar beneden. De maximum temperatuur zal tussen de 10 en 14 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 5 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen.

Het weekend ziet er ook wisselvallig uit met regelmatig een bui, en temperaturen die richting de 15 graden kunnen gaan.

M.V.G Ronald

www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.