een fris weekend

Dit weekend krijgen we te maken met een aanvoer van frisse lucht van uit het hoge noorden. Door de combinatie van een hogedrukgebied boven IJsland en een lagedrukgebied boven Europa wordt er koude lucht naar ons toe gestuurd. De temperaturen zullen overdag rond of onder de 10 graden blijven en de temperaturen in de nacht komen rond of net onder het vriespunt uit. Lokaal zullen er best wel eens wat ijslagen op de auto, s te vinden zijn, ook zal de gevoels temperatuur door die wind erg fris gaan aanvoelen. De eerste dag van het weekend hebben we wel de meesten zon maar kan er ook een buitje gaan vallen. De tweede dag minder zon en meer kans op een buitje.

Morgen is er in de ochtend nog vrij veel bewolking boven ons, maar in de middag komt de zon er goed tussen door. De temperatuur gaat flink zakken en zo zal de maximum temperatuur rond de 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 2 graden en lokaal kan er nachtvorst voor komen. De wind is zwak tot matig en komt uit noordoostelijke richting.

Zaterdag is het wisselend bewolkt, en tussen de zon door kan lokaal wat neerslag gaan vallen. De wind is matig van kracht en zal uit noordoostelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 6 en 9 graden gaan worden, en ligt de minimum temperatuur rond het vriespunt.

Zondag is het een dag waar bij zon en wolken elkaar afwisselen en komt er lokaal een buitje uit vallen, De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond het vriespunt. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting gaan komen.

Maandag is er vrij veel bewolking boven ons en komt er lokaal een bui naar beneden. De wind komt uit zuidelijke richting en zal matig van kracht zijn. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond het vriespunt.

De dagen daarna zien er wisselvallig uien dat met temperaturen die rond de 10 graden blijven zitten.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.