Bedreiging

Alphen aan den Rijn • Drie mannen uit Alphen aan den Rijn (19, 20 en 25) zijn zondag 21 oktober aangehouden nadat zij onenigheid kregen en elkaar bedreigden.

De 25-jarige man kreeg rond 02.45 uur op de Pieter Floriszstraat ruzie met drie andere mannen. Hij werd hierbij bedreigd onder meer met een stroomstootwapen. Een getuige zag dit en belde de politie. Volgens de getuige had de 25-jarige man een slagersmes bij zich. Toen de mannen de politie zagen, bleef één man staan. Hij werd aangehouden. Agenten zagen twee mannen over een hek bij het Watertorenpark klimmen. Even later konden ook zij worden aangehouden. Er was sprake van een vierde man, maar die is niet aangetroffen.

Bij de 19-jarige Alphenaar is een kleine hoeveelheid cocaïne aangetroffen. Deze zijn door de politie in beslag genomen. Vlakbij de 25-jarige man is een slagersmes gevonden. Het stroomstootwapen is niet gevonden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.