grjs maar rutig herfst weer

Deze week houden we rustig herfst weer, een hogedrukgebied wat bij Engeland ligt dat gaat verschuiven richting Groenland en word daar bij ook groter. En een lagedrukgebied wat boven noord Europa ligt gaat groter worden, dus door die 2 blijven depressies bij ons vandaan. Wel gaat deze week de temperatuur weer goed zakken en zal zelfs onder de 10 graden gaan uitkomen. Elke dag neemt de kans op mist in de nacht toe en zullen er vrij veel wolken over ons heen komen maar tot vrijdag is het zeker zo goed als droog.

Maandag is er veel bewolking boven ons en komt er nog wat lichte regen voor, maar in de middag gaat de zon toch zich eigen vaker laten zien. De wind is zwak tot matig en zal uit oostelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 15 en 17 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden.

Dinsdag in de ochtend vrij veel bewolking boven ons maar in de middag weet de zon daar wel weer door heen te komen. De maximum temperatuur zal tussen de 12 en 15 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is zwak van kracht en zal uit noordoostelijke richting komen.

Woensdag is er vrij veel bewolking in de lucht boven ons maar de zon gaan we er wel door heen zien komen. De wind is zwak tot matig en zal uit
noordoostelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 10 en 13 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden.

Donderdag is het licht bewolkt bij ons. De maximum temperatuur zal tussen de 8 en 11 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden licht bewolkt, de minimumtemperatuur ligt rond de 6 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit oostelijke richting komen.

Vrijdag is er vrij veel bewolking boven ons en neemt in de middag de kans op een buitje toe. De wind is matig van kracht en zal uit noordoostelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 7 en 10 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 3 graden.

Het weekend ziet er grijs uit en geheel droog zal het niet worden. De temperatuur zal vrij fris blijven.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.