zondag wandel weer

Het weekend gaan we profiteren van een hogedrukgebied wat een gunstige ligging heeft voor ons. De temperatuur zal aangenaam zijn en voor de 2 de dag in het weekend komt de zon er ook nog eens goed bij. Voor de eerste dag hebben we eerst nog wat neerslag maar in de loop van de dag gaat het wat opklaren.

Morgen is er nog veel bewolking boven ons landje en komen er een paar klein buitjes uit vallen. In de middag gaan de wolken wat breken en kan de zon er door heen komen. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 14 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen.

Zaterdag is er vrij veel bewolking in de ochtend en komen er wat buitjes over ons heen. In de middag gaat het voorzichtig wat opklaren. De maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 13 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen.

Zondag is het wisselend bewolkt, de zon gaan we wel vaak tussen de wolken door zien. De maximum temperatuur zal tussen de 17 en 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 13 graden. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen.

Maandag is het licht bewolkten droog. de maximum temperatuur zal tussen de 16 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen

De dagen daarna hebben we een daling van temperatuur, en voor de eerste dagen nog droog weer. Na woensdag ziet het er anders uit, met nog frissere temperaturen.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.