Woning aan Marsdiep vol hennep

Alphen aan den Rijn • In een woning aan het Marsdiep is dinsdagmiddag 16 oktober een grote hoeveelheid hennep aangetroffen. In verschillende kamers hingen hennepplanten te drogen.

De politie ging na een tip poolshoogte nemen bij de woning. Toen agenten naar binnen keken, zagen zij dat er in een slaapkamer waslijnen waren gespannen, waaraan hennepplanten hingen te drogen. Daarop zijn zij naar binnen gegaan.
In drie slaapkamers en in de badkamer hingen en lagen hennepplanten en henneptoppen met een totaalgewicht van ruim 26 kilo te drogen. Alle hennep is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Er was niemand in de woning aanwezig. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de planten.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.