wisselvallig weer

Deze week blijft wisselvallig weer bij ons in de buurt, gelukkig zal niet elke dag even nat gaan worden. De eerste dag en de derde dag zien er het mooist uit, die zijn dan op een paar buitje na droog. Maar de andere dagen zien er bewolkt uit en komen er meerdere buien over ons heen, er is een klein plus puntje de temperatuur zal richting het einde vaan de week een stuk hoger gaan worden zal kan zelf boven de 18 graden gaan uit komen.

Maandag beginnen we wel aardig met wolkjes en zon, maar in de loop van de ochtend gaan er meer wolken komen en gaat lokaal een bui vallen. De maximum temperatuur zal tussen de 11 en 13 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 6 graden. De wind is eerst zwak tot matig en zal later matig van kracht zijn, en zal uit westelijke richting komen.

Dinsdag is het een zwaar bewolkte dag, en omdat er een depressie langs ons heen gaat komen er regelmatig buien over ons heen. De wind is matig en zal uit zuidelijke richting gaan komen. de maximum temperatuur zal tussen de 11 en 13 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 7 graden.

Woensdag is er vrij veel bewolking en komt er lokaal een klein buitje voor, tussen de wolken door is er ook wat ruimte voor de zon. De wind is zwak tot matig en zal uit zuidelijke richting komen. De maximum temperatuur zal tussen de 13 en 15 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 8 graden.

Donderdag is een goed bewolkte dag en komt er af en toe regen naar beneden, de zon gaan we wel een paar keer zien. De maximum temperatuur zal tussen de 14 en 18 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is matig van kracht en zal uit zuidwestelijke richting komen.

Vrijdag is het goed bewolkt en komt er motregen of regen over ons heen. De maximum temperatuur zal tussen de 15 en 19 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 10 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidelijke richting.

Het weekend ziet er licht wisselvallig uit, en de temperaturen zullen tussen de 14 en 18 graden zijn.

M.V.G Ronald
www.weerstationteraar.nl

Hier een link naar me foto album Een midweek schin op geul http://fotovanandere.weerstationteraar.nl/#85.0

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.