CD presentatie Promising Voices

Cd presentatie Promising Voices op Fort Wierickerschans

Op dinsdag 6 november presenteert Interkerkelijk koor Promising Voices uit Bodegraven van 20:00 uur tot 22:30 uur haar nieuwe kerst Cd op het Fort Wierickerschans te Bodegraven.
De Cd met de titel ‘Dit Kind Immanuël’ bevat de gelijknamige musical. Deze is gemaakt en gecomponeerd door dirigent Leon van Veen in samenwerking met tekstschrijver Erwin de Vos. De compositie bestaat uit 11 nieuwe Nederlandstalige muziekstukken.
Tijdens de bijzondere Cd presentatie brengt het koor op deze mooie historische locatie een aantal van de nieuwe nummers ten gehore. Dirigent Leon van Veen licht het ontstaan van de kerstmusical Cd persoonlijk toe. De Cd is tijdens de presentatieavond verkrijgbaar à € 15,-.
De kerstmusical (zonder spel en verkleden) vormt tevens de invulling van de 17e VolksKerstZang, die Interkerkelijk koor Promising Voices dit jaar op zaterdag 15 december in Bodegraven organiseert.
Het programma van dinsdagavond 6 november belooft een sfeervolle belevenis te worden. Iedereen met interesse in de kerst Cd is dan ook van harte uitgenodigd om naar Fort Wierickerschans te komen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.